Fegyveres személyvédelem

A hétköznapivá váló, erőszakos bűnelkövetési módok elleni személy- és vagyonvédelem napjainkban szinte már csak fegyveres elhárításban biztosítható megnyugtató módon, hathatós védelmi helyzetet teremtve ezzel a megbízók számára.

Az üzleti életben kialakult versenyhelyzet miatt, sajnos, egyre többen választanak törvénytelen eszközöket előnyszerzés reményében, nem riadva vissza az erőszakos, esetleg fegyverrel elkövetet bűncselekményektől.

A vagyoneltulajdonításra specializálódott bűnszervezetek vagy csoportok, egyéni elkövetők szintén erőszakkal viszik véghez tettüket előre kitervelten vagy, amennyiben a helyzet kedvezőtlenül alakul számukra, spontán módon.

Az elkövetési eszközök nem szorítkoznak a lőfegyverekre, gyakori a pirotechnikai és robbanóeszköz használat is. Ezek felkutatása különleges szakértelmet igényel, és egyébként kizárólagosan hatósági feladat lenne, amennyiben tudomást szereznek róla.

A jelenlegi jogi szabályozás miatt a megbízók nem élhetnek saját fegyveres védelmükkel, illetve amennyiben lehetőségük is nyílna rá (pl. vadász, sportlövő), nem megfelelő a jogi, gyakorlati képzettségük a fegyveres védelemre.

Cégünk biztosítja a politikai és üzleti élet szereplőinek, magánszemélyeknek a fegyveres kíséretét, szükség szerinti fegyveres személyvédelmét, illetőleg nagy értékű szállítmányok, pénzszállítmányok fegyveres védelmét. A védelmi szolgáltatást, többévnyi hivatásos szolgálattal, a személyvédelemben és fegyveres harcban gyakorlattal rendelkező, valamint a piro- és robbantástechnikában, bombakutatásban jártas munkatársakkal biztosítjuk megbízóink számára.